Noticies

 

ELISMA treu el tercer disc "Som Nosaltres Els que Fem Rock"

Amb més de 100 concerts des de 2011 ELISMA ofereixen un potent i esclatant xou ple d'actitud i d'energia, que amb la seva integritat i constància ja són un referent de pes en el panorama del Rock en l'àmbit estatal i amb la vista tirada al circuit llatinoamericà.
Liderada pel veterà Ismael Berengena a la guitarra i veu, amb una carrera de gairebé 30 anys i més de 1000 concerts d'experiència sempre en bandes de Rock, és també l'autor de tota la música i lletres de ELISMA, acompanyat a la bateria per la seva també experimentat germà Rubén Berengena, mestre de mestres, i pel baixista Gerard Cantero també mestre i amb un ampli bagatge, formen aquest "Power trio" de Hard Rock. Tres mestres amb les mateixes ganes de sempre de rocker i donar-ho tot para vosaltres.

A més del format habitual, en CD tant del nou disc "Som Nosaltres" com dels dos anteriors "Caminar" i "Món Inundo", el producte estrella d'aquesta campanya és el vinil. Una única edició limitada de 320 unitats en vinil de 180 grams, amb carpeta doble "matafull" i paperet 2 cares a tot color. En el qual s'inclouen 11 cançons, de les quals una cançó extra únicament per a aquesta edició en vinil.

Les aportacions seran destinades a la masteritzacions, realització del nou videoclip, renovació de la web, promoció, despeses de fabricació i edició, i despeses de va enviar de les recompenses.
El lliurament de les recompenses per als mecenes està prevista per a Març de 2018. I el posterior llançament del disc per a la resta de l'univers està previst per a abril de 2018.