Noticies

 

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres homes de 19, 23 i 36 anys i veïns de Salt per un robatori amb força. Els fets van passar el dia 29 de gener a la matinada quan dues patrulles, una de paisà, feien tasques de seguretat. Els agents van observar tres persones vestides de fosc i amb la cara oculta per la caputxa mentre caminaven amb una actitud vigilant per la zona del polígon de Sarrià de Ter.
Seguidament, van pujar a un turisme en direcció a Girona. La policia els va aturar a l'avinguda de Josep Tarradellas, els va identificar i va escorcollar el cotxe. A banda de localitzar eines per cometre robatoris (palanca, guants i tornavisos), també van trobar una pantalla d'ordinador, un telescopi, una 'pocket bike', un joc de bombetes i una calculadora, entre d'altres.

Els agents van constatar que tot aquest material s'acabava de sostreure de la deixalleria de Sarrià de Ter. A més un dels joves encara duia a la butxaca del pantaló el cadenat trencat de la porta. Els tres detinguts havien saltat la tanca perimetral i forçat la porta. Properament està previst que declarin davant del jutge. Es tracta de dos nois de 19 i 23 anys i un home de 36 anys. Tots tres són de nacionalitat marroquina i veïns de Salt.