Noticies

 

Avui comença el Girona 10 entre els actes de promoció turística des d'avui i fins diumenge. Hi ha entre d'altres, Àpats a restaurants, allotjaments i visites nocturnes teatralitzades a la Catedral de Girona.

Girona 10 arriba aquest cap de setmana a la seva setena edició habitacions d'hotel gratuïtes, entrades a espectacles culturals i per al partit de futbol entre el Girona i l'Athlètic Club. En el sorteig enguany s'han apuntat 27.911 persones dels quals 19.798 persones s'havien apuntat a l'opció d'allotjament, 5.268 als espectacles i 2.845 al partit de futbol. El sorteig, que es va fer a la llotja de l'estadi de Montilivi va determinar el número de tall: 24.181


Girona 10 està organitzat per l'Associació d'Hostaleria de Girona i l'Ajuntament de Girona i compta amb el patrocini de Caixabank. El premi de l'hotel consisteix en una nit per a dues persones en una habitació doble gratuïta (taxa turística no inclosa). Se sortejaven cent habitacions. El premi d'espectacle consisteix en dues entrades gratuïtes per al Teatre Municipal o per al Festival Internacional de Circ Elefant d'Or. Al sorteig hi havia 142 entrades per a determinades obres de teatre i 34 de circ i també se sortejaven 5 entrades de futbol dobles o dues pilotes signades pels jugadors del Girona.