Noticies

 

Aquest divendres se celebra el ple de renúncia de Roger Torrent com alcalde de Sarrià de Ter

Aquest divendres 19 de gener, a les 20.30 hores, se celebrarà un ple extraordinari per oficialitzar la renúncia de Roger Torrent com alcalde de Sarrià de Ter, després que hagi estat escollit president del Parlament de Catalunya.

Roger Torrent, va ocupar per primer cop l’alcaldia de Sarrià de Ter el 2007 quan va governar amb CiU. En les eleccions municipals del 2011, Roger Torrent va obtenir per primer cop la majoria absoluta amb un 71% dels vots.  Per les eleccions municipals del 2015, ja va anunciar en campanya la seva intenció de no presentar-se a la reelecció. Tenint en compte que Torrent, diputat al Parlament passaria molt de temps a Barcelona, es va decidir que Narcís Fajula tingues dedicació exclusiva com a primer tinent d’alcalde.

Amb la renúncia de Torrent tornarà a entrar a l'ajuntament el que havia estat regidor d’Hisenda, Personal i Participació Josep Maria Viladomat i el primer tinent d'alcalde Narcís Fajula serà nomenat aquest divendres nou alcalde de Sarrià de Ter aquest divendres 19 de gener. Narcís Fajula (Sarrià, 1976) és Llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques i Graduat en Comunicació i Relacions Públiques per la Universitat de Girona (UdG) i ha cursat el segon cicle de delineació. Des del 2015 és primer tinent d’alcalde de Sarrià de Ter i regidor de Serveis Públics, Seguretat Ciutadana i Protecció Civil. Va ser president de la secció local d’Esquerra (2011/2015) i coordinador de l’ANC de Sarrià (2012/2013). 

Foto: Ràdio Sarrià