Noticies

 

La Policia Municipal de Girona deté una persona per un delicte menys greu de furt

La Policia Municipal de Girona va detenir, al voltant de les 14.45 h del dia 8 de gener, Fethallah D., de 21 anys i veí de Girona, com a presumpte autor d’un delicte de furt.

En el marc del dispositiu de prevenció de furts en zones comercials de la ciutat de Girona, una patrulla de la Unitat d’Investigació i Seguretat de la Policia Municipal de Girona va observar com una persona eludia els sistemes de seguretat d’un local comercial ubicat a l’Eixample. En concret, passava les bosses que duia a les mans per sobre dels arcs de seguretat.

Davant els fets observats, els agents van intervenir immediatament i van abordar l’home, que va reconèixer els fets en ser preguntat pels agents. Tot seguit els policies van escorcollar les bosses que duia i van trobar diverses peces de roba, onze parells de sabates i tres bosses de mà, per un valor total superior a 600 euros.

Per tots aquests fets, els agents de la Policia Municipal de Girona van detenir Fethallah D. com a presumpte autor d’un delicte menys greu de furt.