Noticies

 

El número 71198 ha resultat agraciat amb el primer premi del Sorteig de Loteria de Nadal, dotat amb 4.000.000 euros a la sèrie. Ha recaigut en administracions de Lugo, Màlaga, Huesca, Jaen, Lleida (Sort), Madrid, Cantàbria, Cadis, Las Palmas, Murcia, Santa Cruz de Tenerife i València.
El número 51244 és el segon premi del Sorteig de Loteria de Nadal, dotat amb 1.250.000 euros a la sèrie. El número està molt repartit ja que ha estat venut a adminsitracions de Cantàbria, Biscaia, Santa Cruz de Tenerife, Albacete, Balears, Lleida (Sort), Madrid, València, Las Palmas, Cantàbria, León, Còrdova, Orense, Pontevedra, Àlaba, Badajoz, Balears, Barcelona, Càceres, Cadis, Castelló, Ciudad Real, la Corunya, Granada, Guipúscoa, Jaén, Lugo, Murcia, Navarra, Pontevedra, Salamanca, Sevilla, Soria, Tarragona, València i Saragossa.
El 06914, agraciat amb el tercer premi dotat amb 500.000 euros per sèrie (50.000 euros cada dècim), del Sorteig la Loteria de Nadal que se celebra avui en el Teatre Real de Madrid, ha correspost al número 06914. El número ha estat venut en administracions de Catral (Alacant), Barcelona, Madrid, Alagón (Saragossa) i Rafelbunyol (València).
El 13378, primer quart premi
El número 13378ha resultat agraciat amb el primer quart premi del Sorteig de Loteria de Nadal, dotat amb 200.000 euros a la sèrie. 

El número 22253 ha resultat agraciat amb el vuitè dels cinquens premis del Sorteig de Loteria de Nadal, dotat amb 60.000 euros a la sèrie. Ha recaigut a València, la Corunya, Huelva, Madrid, Astúries, Còrdova, La Rioja, Murcia, Saragossa, Tarragona, Ceuta, Granada, Pontevedra, Santa Cruz de Tenerife, Guipuzcoa, Salamanca, Toledo, Alacant, Badajoz, Barcelona, Burgos, Cantàbria, Huesca, Sevilla, Soria, Valladolid, Albacete, Almeria, Balears, Burgos, Càceres, Cadis, Castelló, Ciudad Real, Conca, Jaén, Las Palmas, Léon, Lleida, Lugo, Màlaga, Navarra, Orense, Palencia, Pontevedra, Segòvia, Biscaia i Zamora.

El número 24982 ha resultat agraciat amb el setè dels cinquens premis del Sorteig de Loteria de Nadal, dotat amb 60.000 euros a la sèrie. El número ha caigut íntegrament a l'administració número 1 de Castelló de la Plana. El número 00580 ha resultat agraciat amb el sisè dels cinquens premis del Sorteig de Loteria de Nadal, dotat amb 60.000 euros a la sèrie. Ha estat venut a administracions de Cadis, Madrid, Alacant, Barcelona, Ciudad Real, Lleida (Sort), Murcia, Sevilla, Toledo, València, Biscaia, Santa Cruz de Tenerife, Saragossa, Albacete, Almeria, Astúries, Àvila, Badajoz, Balears, Càceres, Cantàbria, Castelló, Ceuta, Ciudad Real, la Corunya, Huesca, Jaén, Las Palmas, Màlaga, Navarra, Pontevedra, Sevilla, Valladolid i Zamora.