Noticies

 

El Teatre L’Ateneu de Celrà estrena l’any presentant la nova programació que va de gener a abril de 2018. Aquesta temporada compta amb 12 propostes variades i de qualitat de teatre, música, dansa i amb la tradicional gran oferta pel públic familiar.
L’espectacle que inaugurarà la temporada és El metge de Lampedusa, amb Xicu Masó, basat en les vivències de Pietro Bartolo, metge a l’illa de Lampedusa i un dels primers que acull les persones refugiades que arriben de les costes africanes.
Tot seguit, arriba l’humor amb un grup de teatre amateur, L’Olla dels Maiquiets, que presentaran la seva obra Mentiders.
I per finalitzar el mes de gener, el públic familiar podran gaudir de Contes 1.0, de la companyia Teatre a la Fuga, premiada com a millor obra de la Mostra d’Igualada 2017.
Com a propostes musicals trobem Burruezo & Nur Camareta i Wafir S. Gibril, que presentaran el seu espectacle Dervishes & Troubadours, música tradicional inspirada en Al-Andalus i el món medieval, però sota una mirada contemporània.
Un dels joves valors del panorama musical català, Pavvla (Paula Jornet), presentarà el seu únic disc, Creatures. I per acabar, tindrem l’artista gironí Toni Beiro amb el seu últim àlbum, Els Grans Herois.
Les propostes per a adults són variades. Per poder riure una estona, Marcel Tomàs portarà El Pillo, un espectacle que combina la música, el gest, la imatge audiovisual i la improvisació. I per altra banda, la companyia Les Impuxibles oferirà l’obra Limbo, una proposta per reflexionar sobre la lluita d’identitat d’una persona transgènere.
El poble de Celrà aposta, una vegada més, pel públic familiar. Aquesta temporada els més petits podran gaudir d’espectacles tradicionals com La Rateta que escombrava l’escaleta a través de titelles, a càrrec de la companyia Festucs Teatre, o el grup Teatre Mobil amb l’obra Cösmix, una proposta composta per circ, teatre i humor. Una altra de les obres que podran veure és Momo, de la companyia Anna Roca, inspirada en la novel·la de Michael Ende.
No faltarà a la programació de Celrà la dansa. En el marc del Dia Internacional de la Dansa, els Brodas Bros, mitjançant coreografies i gags humorístics, explicaran la història del hip-hop, tant de la dansa com de la música, amb el seu espectacle Hipstory. Aquell dia en serà partícip l’Escola Municipal de Dansa de Celrà, que també presentarà les obres dels alumnes de 4t i projectaran la pel·lícula Mr. Gaga, amb la col·laboració del Cineclub 21.
Detall de l’agenda d’espectacles:
Dissabte 20 de gener, a les 21 h. El metge de Lampedusa. Xicu Masó. Teatre adults.
Diumenge 21 de gener, a les 18 h. Mentiders. Cia. L’Olla dels maiquiets. Teatre amateur.
Diumenge 28 de gener, a les 18 h. Contes 1.0. Cia. Punt Produccions. Teatre familiar.
Dissabte 10 de febrer, a les 21 h. Dervishes & Troubadours. Pedro Burruezo & Nur Camerata i Wafir S. Gibri. Festival BarnaSants. Música tradicional.
Dissabte 17 de febrer, a les 21 h. El Pillo. Marcel Tomàs i Cascai Teatre. Teatre d’humor.
Diumenge 25 de febrer, a les 18 h. La rateta que escombrava l’escaleta. Cia. Festuc Teatre. Titelles.
Dissabte 3 de març, a les 21 h. Pavvla en concert. Gira ‘Creatures. Música.
Diumenge 18 de març, a les 18 h. Momo. Cia. AnnaRoca. Teatre familiar.
Dissabte 24 de març, a les 21 h. Toni Beiro presenta el seu nou disc ‘Els Grans Herois’. Música.
Diumenge 8 d’abril, a les 18 h. Cösmix. Cia. Teatremòbil. Teatre i clown per a tots els públics.
Divendres 13 d’abril, a les 21 h. Limbo. Cia. Les Impuxibles. Teatre adults.
Diumenge 29 d’abril, a les 18 h. Hipstory. Cia. Brodas Bros. Dansa. Dia internacional de la dansa.