Noticies

 

Vermut electoral a Sant Julià de Ramis organitzat pel jovent de Sant Julià i de Sarrià de Ter

Aquest migdia s'ha celebrat un vermut polític - debat, on hi han participat, representants de les candidatures de les comarques gironines, Junts per Catalunya, ERC, CUP i PSC a la Plaça 1 d'octubre, davant el Pavelló de Sant Julià de Ramis, on hi han assistit unes 300 persones que han seguit les intervencions dels representants de llistes de les comarques gironines amb representació al Parlament, a excepció de Catalunya en Comú, Ciutadans i Partit Popular, que no han volgut participar en aquest acte.

Segons els organitzadors del vermut polític, Jovent de Sant Julià de Ramis i Sarrià de Ter l'objectiu era "apropar la política als ciutadans" i conscienciar-los de la importància de les eleccions del 21 de desembre.

El debat ha estat moderat per l'exconseller i exalcalde de Girona, Joaquim Nadal, que ha valorat positivament que hagi estat el jovent de Sant Julià de Ramis i Sarrià de Ter qui hagi proposat l'acte. "Es nota que aquestes eleccions tenen un rerefons important per a tothom", ha destacat Nadal.

Els diners del vermut es destinaram a la Marató de TV3. 

Fotos: Ràdio Sarrià