Noticies

 

El Teatre de Salt posa a la venda tres espectacles de la propera temporada 2018

El Teatre de Salt posa a la venda avui tres espectacles de la Temporada 2018, que es presentarà íntegrament el proper 19 de desembre. Són dos dels grans èxits de la nova programació, que arriben a les comarques gironines després de recollir bones crítiques i èxit de públic en les respectives temporades a teatres de Barcelona. El teatre de Salt continua, per tant, la seva aposta per acostar teatre de qualitat als espectadors de les comarques gironines en una programació de diferents gèneres i per a tot tipus de públics.
La calavera de Connemara (3 de febrer a les 21 h) és un espectacle dirigit per Iván Morales, d’un dels dramaturgs contemporanis de més èxit: l’irlandés Mc Donagh (La reina de la bellesa). Una comèdia d’humor negre amb un repartiment de luxe encapçalat per Pol López i Oriol Pla plena de referències a Irlanda i els seus costums. Una aposta d’èxit que ha recollit molt bones critiques a la cartellera barcelonina.
Rhümia (23 de març a les 20 h) és la segona part de l’aplaudit espectacle Rhum. La mateixa família de pallassos i artistes de carrer: Jordi Martínez, Joan Arqué, Roger Julià i Pepino Pascual en un nou muntatge delicat i molt poètic amb l’humor com a fil conductor. Un muntatge pensat per a tots els públics que ja ha estat guardonat amb el gran Premi BBVA al Millor espectacle de Circ dels Premis Zirkòlika 2016. Per aquest espectacle es posa a la venda un forfet familiar, que inclou dues entrades per adults i dues per a nens a un preu reduït.
Els Pastorets de Salt (23, 25 i 26 de desembre a les 19 h) és una producció d’El safareig, la companyia de teatre local que ha programat tres funcions per aquestes festes nadalenques, amb més de 40 actors a l’escenari. Les entrades també es poden comprar, des d’avui, al web del Teatre de Salt www.teatredesalt.cat.
El Teatre de Salt, que gestiona íntegrament Bitò, la temporada passada va tenir més de 20.400 espectadors, amb una ocupació del 82% i un total de 30 espectacles i 37 funcions, que inclouen les de la programació estable de gener a juny i els espectacles de Temporada Alta, d’octubre a desembre. Durant la temporada 16-17 l’equipament també va acollir 75 activitats no professionals amb entitats, escoles, col·lectius i companyies teatrals locals.