Noticies

 

Joan Dausà protagonitzarà el concert de clausura del festival Strenes 2018

Joan Dausà protagonitzarà el concert de clausura del festival Strenes, serà el 30 d’abril a les escales de la Catedral de Girona i les entrades es posen a la venda aquest dimarts a les 10h del matí a www.festivalstrenes.cat
Joan Dausà, una de les propostes musicals, cridades a ser una de les més exitoses de l’any vinent, hi estrenarà les cançons del seu esperat tercer disc, Ara som gegants, que gravarà sota la producció de Blind Records i que veurà la llum a mitjans d’abril.
En tan sols cinc edicions, el Festival Strenes s’ha transformat en l’espai que els artistes escullen per presentar els nous discos i els espectacles de la primera meitat de l’any. L’any passat va rebre la xifra rècord de 32.235 espectadors.
El Festival Strenes anuncia el primer nom de la programació de la seva sisena edició, que enguany tindrà lloc del 24 de març a l’1 de maig a Girona: Serà Joan Dausà, que estrenarà les cançons en directe del seu tercer disc Ara som gegants, a un dels escenaris més importants del festival, les Escales de la Catedral.
El Festival Strenes és l’espai que els artistes escullen per presentar els nous discos i els espectacles de la primera meitat de l’any. La darrera edició, la cinquena, va rebre la xifra rècord de 32.235 espectadors que no es van voler perdre les principals estrenes musicals catalanes.
El que va començar ara fa sis anys com un joc entre amics, ha acabat esdevenint una de les propostes musicals més sòlides i singulars del panorama musical. Dos discs d’estudi i un en directe, cançons com "Jo Mai Mai" que han passat a formar part ràpidament de la banda sonora del nostre país, concerts històrics com el doble concert de comiat al Palau de la Música amb les entrades esgotades, gesta a l’abast de molts pocs artistes o un premi Gaudí a la millor Bso per Barcelona Nit d’Estiu entre d’altres, son només algunes de les fites que amb ha aconseguit Joan Dausà.
Al 2015 Dausà va decidir prendre un descans que ha aprofitat per composar noves cançons i per realizar una gira a nivell internacional que l’ha dut a actuar als Estats Units, Amèrica Llatina i a capitals europees com Londres, Luxemburg o Viena entre d’altres.