Noticies

 

Torna el "Qui no corre, vola!" al teatre de Bescanó

Les campanyes del teatre de Bescanó sempre sorprenen per la seva originalitat. Amb 2 edicions, "Qui no corre, vola!" es consolida com la campanya de referència per anar al teatre a preus molt econòmics.
El 27 de novembre s'enceta una nova edició emmarcada amb la programació d'hivern-primavera. "En aquesta ocasió hi haurà 8 actuacions amb 80 entrades amb descompte, per tant , el teatre oferirà 640 entrades amb descompte" ha afirmat Quim Marcé, director del teatre de Bescanó.
En aquesta ocasió les primeres 40 entrades venudes de cada actuació tindran un 40% de descompte i les 40 següents un 30%.
Enguany la programació es basa en 4 pilars: teatre-música, teatre per adults, familiar-infantil i circ.  Pel que fa a teatre música, destaca Pluja, de Guillem Albà i Clara Peya, el 27 de gener; Cabareta, del Festival Grec de Barcelona, el 10 de març. En quan a teatre per adults, en la promoció s'inclouen: La calavera de Connemara, de la Villarroel el 10 de febrer; El Comediant, de Cascai Teatre, el 24 de febrer i La broma final, de la Sala Muntaner, el 24 de març. En l'apartat familiar-infantil hi ha Encantades,de Cia PocaCosa Teatre el 4 de febrer i El vestit pop de l'emperador, el 4 de març. Aquesta edició també inclou l'apart de circ amb l'espectacle Des-hábitat¸de Vaicen Circo el 15 d'abril.
Per Pere Lluís Garcia, alcalde de Bescanó, "Qui no corre, vola"! és una campanya que fomenta que la cultura estigui a l'abast de tothom. És una clara aposta al teatre de qualitat a uns molt bons preus."