Noticies

 

L'Espai Gironès i el Girona FC signen un acord de col.laboració  Safata d'entrada x

L’Espai Gironès i el Girona FC han signat un acord de col·laboració amb l’objectiu de generar sinèrgies comunes en la tasca que ambdues entitats porten a terme. És el primer acord que el Centre Comercial signa amb l’entitat i la voluntat dels responsables de l’Espai Gironès és poder donar-li continuïtat en els propers anys. A l’acte hi han assistit el President del Girona FC, Delfí Geli, i el gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà.
Segons aquest acord que s’ha signat el Girona FC disposarà d’un estand promocional a les instal·lacions del Centre Comercial durant la campanya de Nadal que començarà a finals de novembre i s’allargarà fins al 5 de gener de l’any que ve. L’entitat també podrà utilitzar l’espai Kids Club -que el Centre Comercial destina a dur a terme les activitats per als més petits- per organitzar tallers específics sobre el club per a nens i nenes.
Segons el conveni, l’Espai Gironès disposarà de cinc samarretes del primer equip firmades pels mateixos jugadors per tal que es puguin utilitzar amb finalitats promocionals a través de les xarxes socials o en alguna de les iniciatives que es duen a terme al Centre Comercial. També es disposarà de dues entrades al mes per sortejar entre els clients i visitants de l’Espai Gironès i dues entrades més per sortejar entre el personal de les botigues del Centre Comercial . A més, s’ha acordat que un jugador del primer equip participi en la campanya solidària de Nadal “L’Espai del Temps” que es presentarà la setmana vinent. També es preveu la possibilitat de dur a terme una acció promocional on un grup de persones pugui assistir a un entrenament del primer equip i després dur a terme una trobada amb alguns jugadors .
L’acord preveu portar a terme altres accions com ara signatures de pòsters, samarretes o altres elements de marxandatge del Girona FC per part de jugadors del primer equip a les instal·lacions del Centre Comercial.
Així mateix, totes dues parts han deixat l’acord expressament obert a altres tipus de col·laboracions que puguin sorgir en el futur, motiu pel qual han decidit seguir de prop el desenvolupament d’aquest primer acord per poder continuar parlant en un futur pròxim.
El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, ha destacat la seva satisfacció per haver pogut arribar a aquest acord amb el club de futbol de referència a les comarques gironines que tan bona trajectòria està tenint en el seu primer any a la màxima categoria del futbol estatal.
Espai Gironès està situat en una zona d’expansió urbanística del municipi de Salt que limita amb Girona i al costat de l’autopista AP-7. L’ excepcional ubicació del centre permet que la seva àrea d’influència directa sigui de 400.000 habitants i que pugui generar una afluència de més de 10 milions de visitants a l’any. Disposa de 40.000 metres quadrats de superfície distribuïts en dues plantes on hi ha instal·lats operadors líders com Fnac, Odeón Multicines, Caprabo, Zara, Drim, H&M, Oysho, Massimo Dutti, Bershka, Pull & Bear , Springfield, Desigual, Mango, Alain Afflelou i Sportzone, JD Sports, entre d’altres. El centre comercial Espai Gironès compta amb 2.500 places d’aparcament gratuït.  
Multi Spain Management SA realitza la gestió integral del centre comercial que comprèn els serveis de gerència, gestió patrimonial i re-comercialització del mateix, construint relacions de confiança amb els arrendataris (de tots els sectors) i la propietat, alhora que fomenta la modernització i la reestructuració constant del centre comercial gràcies al control efectiu dels seus resultats.
Multi Spain Management pertany al grup Multi Corporation, empresa líder en el sector immobiliari, que en l'actualitat és propietari i gestiona centres comercials de gran qualitat a Europa i Turquia, incrementant el valor dels seus actius, convertint-los en un catalitzador del creixement econòmic i la regeneració social de les ciutats i regions on s'ubiquen.

Foto: Espai Gironès