Noticies

 

L'artista sarrianenc Edgar Massegú reivindica la llibertat per als presos polítics amb el dibuix "La llum de les idees tot ho pot!!" que ha estat publicat a El Punt Avui

L'artista sarrianenc Edgar Massegú (PulpoPop) és l'autor d'una il.lustració "La llum de les idees tot ho pot!!" que ha estat publicada avui, al diari El Punt Avui en una pàgina dedicada a reivindicar amb una obra la llibertat per als membres del govern de Catalunya empresonats. 

Segons ha explicat a Ràdio Sarrià l'artista,  amb aquest dibuix "La llum de les idees tot ho pot!!" ha volgut fer un manifest <<la llum de les idees, que és impossible que siguin empresonades i que avui ha vist la llum al dirari El Punt Avui>>. 

Massegú ha enviat una il·lustració acompanyada d'un petit escrit poètic a cada un dels consellers i conselleres, a Jordi Cuixart i a Jordi Sànchez empresonats a Madrid, explicant segons diu l'artista la necessitat que tenia d'enviar llum i que << la seva llum ens guia i és la nostra llum>> . Massegú ha afirmat que és una il·lustració que és lliure que tothom la pot fer seva i utilitzar pel que vulgui.