Noticies

 

Aquest divendres concert "Ratafia tour 1/2" a l'ATV de Sarrià de Ter

Aquest divendres, 17 de novembre a les 22.30h concert al local de l'Associació Cultural Apaga La Tele de Sarrià de Ter, amb L'hereu Escampa, presentant el seu nou disc "Pren la Matinada". També actuaran el grup gironí,  Llacuna i els mallorquins Saïm.

L'Hereu Escampa, són dos nois de Manlleu que van unir-se l’any 2010, en Carles i en Guillem. Aquest duet porta a dalt de l’escenari sons del emo/punk dels anys noranta. Com ells diuen, viuen el dia a dia, i això  ho plasmen amb la senzillesa però alhora intensitat a les seves cançons.

Llacuna, com ells diuen, en una llacuna no neix del no-res. Darrere el grup hi trobem a quatre membres ja habituals de l'underground català d'òrbita punk (Eric Font, Eloi Nadales, Albert Riera, Gerard Serrano), vinculats a bandes com Hurricäde, I'M, Föbia, Turnstile, al segell Saltamarges o a l'extingida sala Eclèctic de Torelló, per citar alguns exemples. La seva carta de presentació és el disc homònim “Llacuna” (octubre 2017), un EP de cinc temes prou diferents entre sí tot i partir d'un mateix punt: tot allò que algú va acabar batejant com a “emo-core” per definir la irrupció de grups com Rites of Spring el 1985 i que a dia d'avui continua viu internacionalment, en constant actualització. Totes les cançons també queden connectades a través d'unes lletres escrites íntegrament en català i que naveguen permanentment en la dicotomia entre la desesperança i l'esperança.

Saïm, és un trio mallorquí format per Joan Roig, Natàlia Gómez i Daniel Gómez, és un dels grups que han sorgit amb més força en el terreny del hardcore i power-pop mallorquins.