Noticies

 

L'actor i creador teatral Inda Pereda porta “Trapped” a les Nits del Coro

Aquest pròxim dijous 22 de febrer l'actor i creador teatral Vilafranquí, Inda Pereda porta el seu espectacle "Trapped" a l'escenari de les Nits del Coro de Sarrià de Ter.

"Trapped" és una obra inspirada en el clàssic de Calderón de la Barca “La vida es sueño”, adreçada a un públic adult només amb sons i molt poques paraules i que forma part d’una trilogia inspirada en peces clàssiques que tindrà continuïtat amb una altra obra relacionada amb el quadre “El jardí de les delícies” de Jeronimo Bosch.

A "Trapped" Pereda utilitza la comèdia física, el so i la mímica per construir un paisatge imaginari salvatge, ple de situacions emocionants, ridícules i grotesques: operacions d’emergència, inusuals musicals corporals i el feliç naixement d’essers mutants. Un espectacle ple d’ingeni pur on s’obren les portes a un lloc on mons surrealistes convergeixen de forma absurda i on els moments irreverents condueixen a una transcendent bellesa.

Les Nits del Coro és un cicle de cafè teatre organitzat per l'Ajuntament de Sarrià de Ter i Ona Sarrià, està prodüit per l'Associació Gironina de Teatre que ha creat la Xarxa Gironina de Cafè Teatre.
Els espectacles de les Nits del Coro a la Cafeteria d'El Coro comencen a les 21.30 h i el preu de l'entrada són 3 euros.