Noticies

 

Planeta Chinchilla presenta “Voilà! Camino a la felicidad” a les Nits del Coro

El pròxim dijous 7 de desembre a les Nits del Coro de Sarrià de Ter, Planeta Chinchilla presentarà el seu espectacle “Voilà! Camino a la felicidad”. Virginia Melgar de Planeta Chinchilla ens ha parlat d'aquest divertit espectacle que es podrà veure a l'escenari de les Nits del Coro.
Una núvia arriba al seu casament a un lloc on no ha d’arribar ningú. Quan pren consciència d’aquest detall, decideix continuar endavant amb la seva delirant cerimònia amb els presents. Voilà! és la metamorfosi d’una dona que decideix jugar amb les seves velles idees sobre l’amor romàntic.

El cicle d'espectacles de cafè-teatre, les Nits del Coro està organitzat per l'Ajuntament de Sarrià de Ter, l'Associació Cultural Ona Sarrià i produït per l'Associació Gironina de Teatre (AGT) que han creat la Xarxa Gironina de Cafè Teatre. ofereix a Sarrià de Ter, un dijous cada dues setmanes, espectacles professionals de teatre, màgia, clown, contes, música, improvisació i cabaret, entre d'altres disciplines. Els espectacles comencen a les 21.30 h i tenen una entrada de tres euros.