Noticies

 

Un home causa aldarulls amb un ganivet de grans dimensions en un bar de Girona

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 14 de juliol a Girona, un home, de 31 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Girona, com a presumpte autor d’un delicte d’amenaces.
A quarts de deu del matí del 14 de juliol, els mossos van saber que un home estava causant inseguretat en un bar de la ciutat de Girona.
En arribar, van trobar als clients del bar atemorits perquè hi havia un home que els havia amenaçat amb un ganivet de grans dimensions.
En aquell moment, l’agressor havia amagat el ganivet però els agents van discernir la silueta de l’arma blanca entre la roba que duia.
Els mossos van aconseguir que l’home sortís al carrer per poder actuar sense posar en perill la vida dels clients de l’establiment.
L’home estava exaltat i a primera instancia va ser reticent a entregar l’arma a la policia, però finalment els agents es van fer amb el ganivet.
La patrulla va detenir a l’home com a presumpte autor d’un delicte d’amenaces. El detingut, amb antecedents pels mateixos fets, va passar el dia 15 de juliol a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat.