Noticies

 

Lluís Aymerich i Viñals Premi al Mèrit Cultural i Social de Ràdio Sarrià.

Aquest dissabte hem lliurat a Lluís Aymerich i Viñals el Premi al Mèrit Cultural i Social de Ràdio Sarrià. 

Dissabte passat en el transcurs del sopar popular del 34è aniversari celebrat al pati del Patronat vam desvelar el secret més ben guardat el premiat d'enguany. 

 

Nascut a Sarrià de Dalt fa 73 anys, casat, tenen quatre fills i nou néts. Professionalment és advocat i empresari; llicenciat en dret, Graduat Social i Titular Mercantil.

De jove va ser jugador d'handbol de l'ADC Sarrià de Dalt i membre de la Junta Promotora de creació de la Unió Esportiva Sarrià de la quan n'ha estat sempre soci, fins avui. També és soci del Futbol Club Sarrià.


Apassionat del teatre, ha estat actor, director i dramaturg amb el Grup Faula de Sarrià, amb qui van portar a terme les primeres mostres de teatre amateur de les comarques gironines. Ha escrit algunes obres, sol i en companyia d'altres actors, com l'Últim forat (1983). A l'Any 2012 va acabar d'escriure Els Malsdecaps del Senyor Qualsevol, representada fantàsticament amb actors que ja formaven part de Faula i dels Cantaires de Sarrià. L'obra, que va tenir gran èxit de públic, es va representar a 4 pobles i va seleccionada al FITAG: El Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona.


Va ser regidor de l'Ajuntament de Sarrià de Ter durant dues legislatures, que per a ell va ser una gran il·lusió poder servir al seu estimat poble i ho va desenvolupar amb gran entusiasme. Té una gran estima a la terra i a Catalunya.


Tot i que intenta fer vida de jubilat, en Lluís és molt actiu i continua molt present tant en el camp empresarial, com en el polític i per descomptat en el familiar. Quan té estones lliures gaudeix de la masia, on hi té dos ases catalanes que cuida amb molta dedicació i que li recorden els seus origens de pagès, tot reflexionant sobre la transformació que ha experimentat el seu estimat poble de Sarrià.

En aquests moment de tranquil·litat, amb la Ma Lluïsa, es miren els ases i diu: «Mira que bé, ja en som quatre».


Foto: Ràdio Sarrià