Noticies

 

Darrer cap de setmana de l'Emergent

El festival Emergent va començar el passat 29 de juny a Sarrià de Ter i després d’un primer cap de setmana condicionat per la pluja el Festival es trasllada a Vilablareix, Fornells de la Selva i Madremanya.
Divendres passat a causa de la tempesta de calamarsa es va anul·lar una funció per primer cop a la història del festival, després de 73 nits programades i 13 edicions.  El dissabte el festival es va celebrar al pavelló de Cervià de Ter.
Aquest dijous el Festival Emergent se celebra Vilablareix amb Peyu, Sanjosex & Belda, Kerol, Eduard Gener, Valeria Guglietti i Pablo Serna.
A Fornells de la Selva hi haurà el Quartet Mèlt, Guillem Roma, Xavi Lozano, Carlo Mò i Mr. Mi, Chey Jurado i Fakir Testa. Maria Arnal i Marcel Bagés, Tortell Poltrona, Paula Valls, Matthew McDaid, Planeta Impro i Pere Rafart seran a Madremanya.
El preu de l’entrada és 10€ per persona el dia de la funció i 7€ si es compra anticipadament a l’Ajuntament de cada municipi. També es pot adquirir un abonament pels 3 dies  (22€) i pels espectadors menors de 12 anys és gratuït.