Noticies

 

Un informe de l'Agència Tributària vincula Agissa , la societat mixta que gestiona les aigües de Girona, Salt i Sarrià de Ter, amb empreses investigades pel cas 3%.
La CUP-Crida per Girona ha fet públic avui aquest document d'Hisenda que treu a la llum factures entre Agissa i les empreses AMR Publicitat i Concerts Studio, investigades dins la causa. 
La CUP destaca que l'informe avala la tesi que Girona SA, la part privada de la companyia,  duia a terme "una veritable enginyeria comptable" per "enriquir-se" a costa de la part pública. Entre d'altres, carregant a l'empresa "despeses personals" com pernils, lots de Nadal o estades de luxe en hotels de quatre estrelles. La CUP ja ha demanat a l'alcaldessa de Girona , Marta Madrenas que aparti de la gestió l'actual conseller delegat d'Agissa, Xavier Ballell i acceleri els tràmits per municipalitzar la gestió de l'aigua. Ara la fiscalia, haurà de decidir si  l'informe el torna al jutjat del Vendrell  o si l'adjunta a la causa que es tramita a Girona.