Noticies

 

Un control de Mossos i Policia Local de Sarrià de Ter acaba amb la detenció d'un fugitiu i el comís de tres armes blanques i de substàncies estupefaents

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Girona, conjuntament amb la Policia Local de Sarrià de Ter van dur a terme, la matinada d'aquest dissabte, a Sarrià de Ter, un control coordinat de prevenció d’il·lícits emmarcats en la Llei Orgànica 4/2015, de 30 de març, de protecció de la seguretat ciutadana. En només una hora els agents van detenir una persona, van comissar armes blanques i drogues, i van denunciar diverses infraccions de trànsit.
El dispositiu conjunt, d’una hora de durada, es va dur a terme a l’avinguda de França de Sarrià de Ter, en sentit Girona, i es va efectuar canalitzant el trànsit cap als laterals d’aquesta avinguda, per incrementar la seguretat del control i per procedir a aturar, si els agents ho consideraven, els vehicles que hi circulaven amb més garanties per policies i ciutadans.
Els agents van controlar 250 vehicles, dels quals en van aturar i escorcollar 15 i van identificar a un total de 30 persones.
La Policia Local de Sarrià de Ter, competents vers la normativa de trànsit, van sancionar dos conductors per donar positiu en alcoholèmia administrativa i en van denunciar un altre per no portar correctament la ITV.
Per la seva banda els Mossos van detenir un home per una ordre judicial de detenció pendent i van comissar tres armes blanques, substàncies estupefaents (marihuana), així com un dispositiu electrònic de dubtosa procedència, ja que la persona que el portava no va poder acreditar la seva legítima titularitat.
La Policia Local de Sarrià de Ter i els Mossos de Girona continuaran treballant conjuntament i de forma coordinada en propers dispositius policials.