Noticies

 

Sant Julià de Ramis impulsa la reurbanització del carrer Juli Garreta i de l’entorn del Pla de Baix

Sant Julià impulsa la reurbanització del carrer Juli Garreta i de l’entorn del Pla de Baix. El projecte té un cost de 200.000€ que segons explica l’alcalde del municipi, Marc Puigtió, “està subvencionat en un 40% per la Diputació de Girona i la resta l’assumirem el consistori durant el període 2017-2018”
L’Ajuntament de Sant Julià de Ramis ha impulsat el projecte de reurbanització del carrer Juli Garreta i dels carrers situats al voltant del Pla de Baix. El pressupost global de l’obra és de 200.000€ dels quals la Diputació de Girona en finançarà un 40% mentre que el consistori es farà càrrec de la resta durant els exercicis 2017 i 2018.
L’alcalde de Sant Julià de Ramis, Marc Puigtió, es mostra satisfet per l’impuls definitiu d’un projecte que “permetrà prioritzar l’accés dels vianants a l’Escola Bressol Municipal, a l’Escola Castellum i a la zona destinada a espai públic. En aquest sentit, l’actuació limitarà el pas de circulació de vehicles pel carrer Juli Garreta, excepte al dels veïns”.
Puigtió es mostra convençut que “el projecte millorarà la qualitat de vida tant dels veïns i veïnes de la zona com de tots aquells pares i mares que gaudeixen de les dues escoles del municipi. Per aquest motiu no entenc que els membres de l’oposició no l’hagin vist amb bons ulls”.