Noticies

 

Diari de Girona ofereix un nou servei gratuït de missatgeria a través de WhatsApp

Diari de Girona estrena avui un nou canal de comunicació a través del servei de missatgeria WhatsApp des d'on difondrà les notícies locals més importants del dia.  Els lectors interessats poden guardar el número de telèfon del Diari de Girona a la seva agenda i enviar un missatge amb el nom i cognoms.
Aquest canal d'alertes arrenca avui dimecres 24 de maig. Els lectors interessats a rebre les novetats informatives en el seu telèfon mòbil poden inscriure's de forma completament gratuïta. Segons Diari de Girona <<volem fer pas més en la relació amb els nostres lectors, apropant-los l'actualitat de les comarques gironines de forma còmoda i immediata>>.
Tots els lectors es poden inscriure gratuïtament en el servei de WhatsApp guardant el número de Diari de Girona en els seus contactes -628 81 83 78- i enviant un missatge per WhatsApp que inclogui nom i cognoms. En un període inferior a 72 hores rebran missatge de benvinguda. Aquest servei s'engegarà amb l'enviament de sol dos missatges al dia, tret que l'actualitat demandi augmentar aquesta xifra. Inicialment, aquest servei funcionarà de dilluns a divendres.
Servei innovador
Aquest servei de WhatsApp constitueix dins del sector de la comunicació a l'Estat, una innovadora iniciativa d'Editorial Premsa Ibérica, grup al que pertany Diari de Girona.
Espanya és l'estat europeu en el que més s'utilitza WhatsApp i l'ús del servei de missatgeria per llegir i compartir notícies està creixent entre els ciutadans. De fet, només Facebook el supera com a font per accedir a les notícies, segons un estudi realitzat per la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència. El 98% dels usuaris espanyols de móbils intel·ligents l´usa com a servei de missatgeria. Al món, només s´utilitza més a Sudàfrica, Singapur i Hong Kong. El telèfon mòbil i WhatsApp conformen ja elements habituals en la vida diària dels ciutadans com a mitjà per conèixer de manera ràpida el que passa en el seu entorn. Amb aquesta iniciativa, Diari de Girona suma un nou mitjà per apropar-se encara més als lectors i aproximar-los les novetats de l'actualitat diària.