Noticies

 

L’Espai Gironès organitza un concurs de coreografies per celebrar el 12è aniversari

L’Espai Gironès ha organitzat en el marc del seu dotzè aniversari un original concurs de coreografies que es durà a terme el proper dissabte 27 de maig a les instal.lacions del Centre Comercial de les 16h a les 20h. S’hi pot participar de forma individual o en grup amb un màxim de quatre persones i les inscripcions s’han de fer a través del correu electrònic musical@12aniversarieg.com  . El guanyador del concurs s’endurà un curs de ball. 

La campanya de celebració del dotzè aniversari de l’Espai Gironès, que té per lema "Tu ets l’estrella", està tenint una gran afluència de públic. El Centre Comercial ha volgut que el cinema sigui el fil conductor de l’ampli programa d’activitats, amb concursos, premis i sorpreses, que s’ha organitzat aquest mes per a la celebració i que el visitant en sigui el protagonista per tal de retornar-li la confiança que ell diposita en l’Espai Gironès. A més, fins el 31 de maig es podrà participar en el sorteig d’un premi que inclou Un Total Look ( una sessió de maquillatge, perruqueria, vestuari i accessoris) i dotze entrades per als Odeon Multicines de l’Espai. Per poder optar-hi caldrà presentar un tiquet d’un mínim de 30 euros de compres fetes al Centre Comercial de dilluns a dijous. El sorteig es farà el 2 de juny.
Les activitats amb motiu del dotzè aniversari van començar el 12 de maig i es clouran el 2 i el 3 de juny . Aquests dos dies els participants hauran d’anar disfressats d’astronauta i se’ls gravarà en vídeo. En aquesta ocasió la persona que pugi el seu vídeo a instagram i obtingui més likes s’endurà una targeta regal per valor de 100 euros per fer compres a la botiga de Fnac de l’Espai.

Foto: Espai Gironès