Noticies

 

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 18 de maig un home de 36 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Salt, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.
Els fets van tenir lloc cap a les 7 del vespre del passat dia 18 de maig, al carrer Països Catalans de Salt, on un home va abordar una dona octogenària, li va arrancar una arracada i va fugir corrents.
Immediatament els mossos es van dirigir al lloc i van assistir a la víctima. Paral·lelament, amb la descripció facilitada per diversos testimonis, es va muntar un dispositiu per tal de localitzar l’autor del robatori.
Cap a tres quarts de nou del vespre, els policies van localitzar un home que coincidia plenament amb la descripció del sospitós. Els mossos el van identificar i van comprovar que havia venut l’arracada en una botiga de compravenda d’or de la mateixa població de Salt. Va quedar detingut com a presumpte autor de l’assalt.
El detingut, que tenia nombrosos antecedents, va passar el dia 20 de maig a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar el seu ingrés a presó.