Noticies

 

La 3a Setmana de la Moda es presenta aquest dimarts amb un acte sorpresa al Pont de Pedra de Girona

Els organitzadors de la Setmana de la Moda de Girona estan ultimant els detalls per tal que a la 3a edició es repeteixi l’èxit de les anteriors i la ciutat s’ompli un any més de moda. El proper dimarts 23 de maig es presentarà l’esdeveniment en un acte sorpresa a les 21:30 h al Pont de Pedra de Girona. Serà un acte espectacular, original i molt innovador durant el qual es donaran a conèixer tots els detalls de la propera edició .
La tercera edició de la Setmana de la Moda de Girona es durà a terme del 9 al 12 de juny. Està organitzada per l’Ajuntament de Girona i Agimod amb la col.laboració de la Diputació de Girona. La Setmana de la Moda té per objectiu promoure la moda catalana i mostrar al consumidor el potencial creatiu que hi ha a la demarcació.
Una de les principals novetats de l’edició d’enguany serà la celebració d’una jornada dedicada al món de l’empresa, que es farà el dilluns 12 de juny al Centre Cultural La Mercè. La finalitat d’aquest espai serà reflexionar al voltant de l’eix vertebrador de la tercera edició de la Setmana: la moda sostenible i ètica. Es convidaran ponents reconeguts en aquest àmbit per exposar les seves experiències. Segons Agimod, “la moda sostenible és una necessitat i una oportunitat” .
La inauguració de la tercera edició de GIMODA es farà el divendres 9 de juny. De nou, el Teatre Municipal serà l’espai principal de les activitats de la Setmana de la Moda, entre les quals destaquen les desfilades que es portaran a terme dissabte i diumenge.
La Setmana de la Moda de Girona és una plataforma dedicada als emprenedors tèxtils vinculats a les noves tendències perquè puguin mostrar les seves col.leccions al públic. L’objectiu de la iniciativa és fer arribar al carrer a aquells dissenyadores i dissenyadores emergents de la zona perquè siguin coneguts i puguin trobar sortida laboral real per als eu futur i fer que la ciutadania entri en contacte amb tot el talent i la creativitat tèxtil del territori gironí.