Noticies

 

Es crema un toro mecànic de l'empresa Hinojosa de Sarrià de Ter

Un toro elevador de l'empresa Hinojosa de Sarrià de Ter s'ha cremat aquest migdia, per causes desconegudes. Els treballadors han sigut els primers a veure que el carretó elevador s'estava cremant i han actuat rapidament per apagar les flames i això ha evitat que el foc es propagués. Fins al lloc dels fets s'hi ha traslladat la policia local de Sarrià, fins a sis dotacions de Bombers de la Generalitat, els Mossos d'Esquadra i una ambulància. L'incendi no ha causat cap ferit ni s'ha hagut de desallotjar cap treballador de la fàbrica paperera. El foc al carretó elevador s'ha declarat poc abans de la una del migdia. 

Segons el primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Sarrià de Ter, Narcís Fajula <<un dels toros s'ha incendiat, ha provocat una flamarada i que alguna flama ha anat parar a unes bales de cartró,  però que el sistema de seguretat que té la mateixa fàbrica s'han activat i amb l'ajuda de bombers i policia local s'ha pogut controlar>> segons ha explicat Fajula. 

Segons la Policia Local de Sarrià s'ha rebut una trucada al 112 informant que hi havia un incendi a l'empresa Hinojosa per la qual s'han desplaçat dos unitats de policia municipal de Sarrià, juntament amb els Bombers de la Generalitat que hores d'ara continuen refrescant la zona. Pel que fa a la direcció de l'empresa de moment no han volgut fer declaracions fins que no tinguin més informació dels fets.

 

 

Fotos: Ràdio Sarrià