Noticies

 

La Cia. Aérea Teatro amb l'espectacle "De todas las bellas, las màs bellotas" tancarà la 7a temporada de les Nits del Coro

El pròxim dijous 1 de juny es tanca la 7a temporada del cicle de cafè teatre,  les Nits del Coro amb l'espectacle "De todas las bellas, las màs bellotas" de la Cia. Aérea Teatro. L'espectacle d'humor i música se celebrarà a l'aire lliure, a la Placeta de la Font, davant la Cafeteria del Coro de Sarrià de Ter, amb entrada gratuïta (21.30 h).
Las Bellotas,  són tres dones en brut que vénen a expressar amb la seva música el que els inquieta de la vida, amb la senzilla intenció de canviar el món. Per primera vegada després de tantes portes colpejades, aconsegueixen presentar les seves cançons i juntament amb el públic celebrar la seva estrena amb una Gran Festa.

Les Nits del Coro estan organitzades per l'Ajuntament de Sarrià de Ter, l'Associació Cultural Ona Sarrià i l'Associació Gironina de Teatre que ha creat la Xarxa Gironina de Cafè Teatre. Un circuit d’espectacles de petit format a les comarques gironines, on hi participen diferents municipis de la demarcació.
Aérea Teatro són Jimena Cavalletti, Elena Donzel i Claudia Zucheratto que vénen de València i han guanyat dos premis amb aquest espectacle «millor espectacle de carrer Festival Entrepayasaos 2016» i «circuito cafè Teatro Valencia 2015».