Noticies

 

Comença la campanya informativa sobre el nou dispositiu de pas al tram gratuït Fornells de la Selva – Vilademuls de l’AP-7

Autopistas, companyia del Grup Abertis, ha posat en marxa avui una campanya informativa sobre RondaGi, el nou dispositiu gratuït que permetrà als vehicles lleugers (excepte motocicletes) passar pels peatges de Ronda Girona sense aturar-se, i que es començarà a distribuir al març. Fins llavors es repartirà un fulletó explicatiu entre els usuaris del tram gratuït de l’autopista AP-7 entre Fornells de la Selva i Vilademuls, als peatges de Girona Nord i Girona Sud.
El dispositiu es podrà sol·licitar a partir del 6 de març als peatges de Girona Nord i Girona Sud i als ajuntaments de Girona, Salt, Sant Gregori, Sarrià de Ter, Sant Julià de Ramis, Cervià de Ter, Vilademuls, Fornells de la Selva, Vilablareix i Aiguaviva, i al Consell Comarcal del Gironès.
Els conductors que disposin de VIA-T no necessiten aquest dispositiu, ja que continuaran circulant pel carril habilitat pel VIA-T. 
Es calcula que uns 11.000 vehicles circularan diàriament pel tram gironí lliure de peatge amb el dispositiu RondaGI.