Noticies

 

Tot a punt pel Festival del Circ de Figueres

Demà a dos quarts de nou del vespre s'inaugura la sisena edició del Festival del Circ Elefant d'Or de Figueres. Els 88 artistes arribats d'11 països ja estan assajant des del passat 9 de febrer, al Recinte Firal de Figueres on s'han instal·lat les dues carpes del festival. S'han venut més de 26.000 de les 33.000 entrades disponibles i estan gairebé exhaurides en dues de les seves funcions.
Els artistes oferiran 24 atraccions inèdites a Europa, que representaran unes 17 disciplines. Com cada any hi haurà dos espectacles, el blau i el vermell i la gala final on s'escolliran els guanyadors d'aquesta edició.
Segons la direcció del festival aquesta edició té el repte de convertir-se en el millor espectacle de circ de la història de l'Estat espanyol, pel nombre d'artistes i països participants, per la qualitat de les atraccions i les dinàmica de la producció.
Entre les actuacions d'aquest edició i destaquen artistes guanyadors dels principals festivals internacionals del circ celebrats a Moscou, Odessa (Ucraïna), Wuhan (Xina) i Shijiazhuang (Xina).