Noticies

 

Gelada diu que Sarrià seguirà defensant l'institut de secundària

Davant les declaracions del delegat d'Ensenyament, Josep Polanco sobre el fet que es descarta construir un institut a Sarrià de Ter; la regidora d'Ensenyament de Sarrià de Ter, ha assegurat en declaracions a Ràdio Sarrià que continuen pensant que <<és un dret que ens pertoca tenir un institut al nostre municipi>>. Gelada ha dit que han demanat una reunió amb la consellera d'Ensenyament i ha assegurant que continuaran lluitant per aconseguir l'institut de secundària <<continuarem insistint i defensant el nostre posicionament>>, Gelada defensa que <<és un projecte de poble i de futur pels nostres estudiants>>. 

Pel que fa a l'alcalde de Sant Julià de Ramis, Marc Puigtió ha assegurat que << treballarem conjuntament els dos ajuntaments i les dues AMPA per reclamar l'institut que trobem tant just i necessari i just per la nostra zona>>.

D'altra banda conjuntament els alcaldes de Sarrià de Ter, Roger Torrent i l'alcalde de Sant Julià de Ramis, Marc Puigtió han enviat una carta al Sr. Polanco del Departament d'Ensenyament de Girona. Insisteixen en reclamar el que els sembla lògic, oportú i just. I així ho seguiran fent en tant no sigui una demanda escoltada pel departament.
Han traslladat al Sr. Polanco la carta amb arguments però també amb sol·licituds concretes i els agradaria poder-ho discutir personalment. De la mateixa manera, l'han fet extensiva també a la Honorable Consellera Ruiz amb qui els agradaria compartir, també, el seu punt de vista i escoltar el seu plantejament.

Carta al delegat d'Ensenyament a Girona, Josep Polanco