Noticies

 

L'Ajuntament de Sarrià de Ter, porta al ple del pròxim dimarts la proposta d'acord sobre el món local català amb la campanya "casa nostra és casa vostra", una campanya que té com a objectiu denunciar la situació que viuen les persones refugiades i migrants, aconseguir la sensibilització i mobilització de la ciutadania i demanar polítiques d'acollida reals i efectives a les institucions, sota el lema "volem acollir". Sarrià també portarà al ple l'acord de contracte de cessió d'un dret de superfície del local parroquial de Sarrià de Ter. El ple de dimarts també ha d'acordar l'acceptació d'herència de la Sra Maria Roser Creus Planas, i aprovarà el conveni de col·laboració entre l'ajuntament de Sarrià de Ter per acollir-se al pla comarcal del joventut del Gironès, el PIECJ ( Pla d'intervenció estratègica comarcal de joventut). També es portarà al ple l'acord del conveni contracte de col·laboració entre la UdG i l'Ajuntament de Sarrià de Ter. Un altre punt de l'ordre del dia és l'aprovació verificació de l'aprovació inicial del POUM i també un conveni amb la Diputació de Girona per l'execució de les obres asfaltat el camí de Sarrià de Dalt.

Al ple de dimarts també es porta per a la seva aprovació la denominació plaça de Sarrià de Ter i s'aprovarà el canvi de denominació del grup municipal de CiU. El regidor Jordi Costa, sol·licita el canvi de denominació del grup municipal de CiU a Grup Municipal de Partit Demòcrata (PdeCat).
El ple també aprovarà una moció referent als beneficis fiscals en l'IBI de les autopistes de peatge on es demana que donat el compliment de la finalització del benefici fiscal que gaudeixen les autopistes que es garanteixi el cobrament del 100% de la quota de l'IBI a l'empresa concessionària. La moció també demana al Govern de l'Estat Espanyol que no aprovi cap altra mesura destinada a prorrogar els beneficis fiscals de les concessionàries.