Noticies

 

Unes cent cinquanta persones van participar ahir al vespre en una manifestació davant la Plaça del Vi de Girona organitzada per diversos col·lectius de Girona i comarques gironines per protestar contra les agressions sexuals, sota el lema "cap agressió sense resposta" amb motiu de les darreres denúncies presentades a Girona. Una es va produir dissabte a la matinada a l'entorn de la Font del Rei i hi van participar tres homes i l'altre diumenge a la matinada a la zona de la Devesa.
Els Mossos van detenir ahir un home de 27 anys sospitós d'haver agredit sexualment una noia de 15 anys, a la que es va oferir en una discoteca per portar-la a casa i es on l'hauria agredit. El detingut que es coneixien amb la víctima perquè havia avui declararà al jutjat de Santa Coloma de Farners. 

Els Mossos també van detenir un home de 32 anys denunciat per agressió sexual a la sortida d'una discoteca de Girona . Els fets també haurien passat aquest cap de setmana segons la denunciant una dona de 33 anys. D'altra banda els Mossos continuen investigant per poder identificar els tres homes que la matinada de dissabte van violar una , una dona a la zona del pont de la Font del Rei. Els Mossos van poder recollir pistes dels agressors, ja que van coincidir en un bar amb la víctima.