Noticies

 

L’Ajuntament de Girona, a través del Servei d’Esports, i el Club Atletisme Girona organitzen la 10a Marató per La Marató de TV3. L’esdeveniment esportiu tindrà lloc aquest diumenge 18 de desembre i el tret de sortida es farà a les 9.30 h al carrer de Santa Clara, a l’altura del pont de Pedra. El circuit urbà recorrerà el carrer Nou, la Gran Via de Jaume I, l’avinguda de Ramon Folch, la plaça de la Independència i novament el carrer de Santa Clara.
Atletes del Club Atletisme Girona faran 37 voltes al circuit urbà per completar el recorregut d’una marató (42,195 km) acompanyats per un binomi de bombers totalment equipats en modalitat de relleus. L’objectiu és mobilitzar tant atletes populars com ocasionals, caminants i ciutadans i ciutadanes perquè facin un donatiu per a La Marató de TV3, i realitzin una o més voltes acompanyant els atletes que faran la totalitat del recorregut. El total de la recaptació anirà destinat a La Marató de TV3, que enguany es dedica a l’ictus i a les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.
També es duran a terme tallers per a mainada a càrrec del cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya al carrer de Santa Clara. Els diners recaptats es destinaran també a la causa.