Noticies

 

Aturada indefinida del grup sarrianenc Fi-Asko

Fi-Asko el grup de punk rock de Sarrià de Ter, decideix fer una aturada indefinida després de més 17 anys, 4 discos i centenars de concerts. Fi-Asko s'acomiada a través de les xarxes socials, amb una nota al seu facebook. <<Fi-Asko vol anunciar una aturada indefinida de la banda. Després de 17 anys i mig, 4 discos i centenars de concerts, hem decidit que ens ha arribat el moment. No direm que és definitiu per què mai se sap, però ara mateix sentim que ha de ser així. Més endavant ens reunirem per valorar si hi ha opcions d'arrencar de nou.
No són temps fàcils per la música punk, ni per projectes altruistes. I per què la cosa segueixi endavant cal sempre el 100% de motivació, on ara mateix no arribem. Podríem continuar fent 4 concerts l'any, assajar de tant en tant i negar-nos a abandonar els escenaris, però sempre hem cregut que o anem a per totes o no hi anem, i fins aquí hem arribat. A més, la incompatibilitat amb altres projectes ens ho ha posat encara més difícil, gairebé impossible per seguir sent un grup amb cara i ulls, i disponibilitat com es mereix. Tenim encara un disc per treure, que de moment no veurà la llum, potser serà la xispa que algun dia ens faci tornar, potser el penjarem com a últim record de la banda o ens el guardarem per a nosaltres. Això ho decidirem més endavant, no ens borreu de les xarxes socials perquè si hi hagués novetats les anunciaríem per aquí. Mai cap membre de la banda ha cobrat ni un cèntim a títol personal per tocar, els diners s'han reinvertit en Fi-Asko. Els que tenim estalviats fins ara els guardarem temporalment per a una hipotètica futura gravació, i en cas de no dur-se a terme serien repartits entre diverses entitats i projectes amb els que creiem, de caire solidari, combatiu i de transformació social.
Gràcies a tots els que ens heu donat suport i ens heu seguit durant tant de temps, les aventures viscudes i els moments compartits amb tots vosaltres seran inesborrables. Allà queden les cançons que han marcat les nostres vides, amb les que hem crescut i après, amb les que ens hem fet amics i amb les que esperem haver despertat consciències.
Visca el punk, visca la música reivindicativa, visca Fi-Asko. Per sempre >> així s'acomiada la banda sarrianenca.