Noticies

 

Els ajuntaments de Girona, Salt i Sarrià de Ter han acordat personar-se conjuntament en el procés de diligències judicials prèvies que comporten la investigació a l’administració d’AGISSA. La personificació en el procés és l’única figura jurídica en la qual els ajuntaments –igual que amb les auditories encarregades- volen assegurar la màxima transparència i la defensa dels interessos públics.
D’aquesta manera, els tres consistoris seran presents en les diligències prèvies de la denúncia i podran rebre tota la informació que s’origini en aquest procés. Es tracta, per tant, d’una decisió que vol garantir en tot moment conèixer de primera mà l’evolució del cas. La personació en el procés és l’única figura jurídica que permet tenir constància de l’expedient i tot el que aquest vagi generant. En cap circumstància prejutja les actuacions de l’empresa ni els dictàmens judicials.
Per part de l’Ajuntament de Girona, aquesta decisió té la unanimitat de tots els grups municipals, que van acordar donar suport a aquesta iniciativa en la junta de portaveus del divendres dia 23 de setembre.