Noticies

 

Sarrià celebra la XVIII Fira del Paper i el Cartró

Sarrià celebrarà la XVIII Fira del Paper i el Cartró els dies 1 i 2 d'octubre, algunes de les novetats de la fira del paper d'enguany és una trobada de Bestiari Popular i una exposició de mobles fets amb cartró. El municipi convidat d'enguany és Betxí ( Castelló). 

La Fira començarà dissabte a l'Ajuntament amb la recepció de Betxí municipi cartroner convidat a la fira, tot seguit al Coro inauguració de l'exposició "Llum i paper" de Joan Esparraguera i Coneixem Betxí a càrrec de l'alcalde de Sarrià de Ter, Roger Torrent i seguidament conferència "Paper Versus cartró" a càrrec de Juan José Calvó, director de producció de Papelera de l'Alquería i actualment responsable de la posada en funcionament de la Paperera de Sarrià. 

Diumenge els actes començaran a l'espai Can Vila amb la inauguració de la instal·lació artística Cartró Cartró de Planeando Truchas i de l'exposició "Cartró: Disseny, Innovació i Sostenibilitat" de DEC Dissenys  amb cartró. A les 10h inici de la Fira amb els Gegants de Sarrià, a les 11h Plantada del Bestiari Popular a càrrec de Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya. Hi haurà diferents tallers "Planeando truchas", cercavila del Bestiari, a les 16.30h desfilada de Vestits de Paper de les Dones del Coro i a les 17.30h Cercavila del Bestiari.