Noticies

 

23 alcaldes de les comarques gironines s'han trobat avui a Salt en un acte de suport a la manifestació de l'11S

Vint-i-tres alcaldes de les comarques gironines s'han trobat a Salt en el lloc de la mobilització de la Diada, per fer una crida a la participació per convertir la Diada en la mobilització més important de la història a les comarques gironines. Segons l'Alcalde de Salt "El nostre objectiu és mostrar la força municipalista a les comarques gironines, simbolitzar amb aquest acte la unió de tots els pobles per l'Onze de Setembre" va destacar el batlle saltenc, Jordi Viñas. 

Els alcaldes i alcaldesses presents a la reunió han sigut els dels municipis de:  Girona, Figueres, Banyoles, La Bisbal d'Empordà, Santa Coloma de Farners, Sant Feliu de Guixols, Cassà de la Selva, Sant Hilari Sacalm, Begur, Riells i Viabrea, Sant Julià de Ramis, Vilablareix, Fornells de la Selva, La Cellera de Ter, Verges, Aiguaviva, Sant Jordi Desvalls, Campllong, Osor, La Pera, Ordis, Sant Martí Vell i Salt.

A Salt per la Diada hi haurà 6 trams, un per cadascuna de les sis comarques gironines i s'esperen 60.000 persones, tenint en compte els gironins inscrits en mobilitzacions anteriors. 

Foto: Ajuntament de Salt