Noticies

 

Aquest dimecres primer dia de venda d'entrades dels espectacles de Temporada Alta 2016

Temporada Alta posa a la venda 39.938 entrades per a les 100 propostes que conformen la programació. Les estrenes del país, la creació contemporània, produccions pròpies i la programació estrangera més rellevant configuren una 25a edició de Temporada Alta que comptarà amb 100 espectacles, 33 estrenes absolutes i 29 produccions pròpies i coproduccions, que es podran veure del 30 de setembre al 4 de desembre en 9 poblacions diferents i en fins 28 escenaris de Salt, Girona i altres ciutats, que se sumen al Festival.

Demà dimecres a les 9 del matí comença la venda d’entrades i paquets dels espectacles de la 25a edició de Temporada Alta- Festival de Tardor de Catalunya. Per primera vegada, hi haurà venda simultània (6 punts de venda) i amb gestió de torn des de les 9 a les 20h ininterrompudament al Teatre Municipal de Girona. Un total d’11 hores d’assessorament i venda d’entrades intensiva. La venda d’entrades on-line a través del web i l’app del Festival es podrà fer les 24 hores del dia, també a partir de demà a les 9h. Aquest dia, a banda de la venda per internet, només estaran obertes les taquilles del Teatre Municipal i del Teatre de Salt.

A partir del dia 8 i durant tots els mesos del Festival, les taquilles faran el seu horari habitual i es podran continuar comprant entrades online les 24 h del dia. 
D’altra banda, Temporada Alta activa un nou sistema d’avisos d’entrades disponibles des del web i l’app del Festival. Aquelles persones que es descarreguin l’app de Temporada Alta i activin les notificacions rebran avisos de les noves funcions a la venda i d’alliberament d’entrades, en els casos que n’hi hagi.
El Festival ha creat un petit vídeo amb consells de com comprar entrades i a través de quins canals, així com de quins paquets i descomptes existeixen: https://youtu.be/5tDUhenRuaI