Noticies

 

L'11 de juny s'obre la piscina municipal de Sarrià per a la temporada d'estiu

La piscina municipal de Sarrià de Ter enceta la temporada d'estiu el pròxim dissabte 11 de juny i fins el 31 d'agost. La piscina s'obre dues setmanes abans que els anys anteriors. L'horari serà de 10 del matí fins les 20 hores. Els abonaments que només són per els veïns empadronats a Sarrià de Ter i ja es poden adquirir a l'àrea d'esports del Pavelló Municipal.
Tot i l'increment de dies, no s'ha modificat els preus en relació a les darreres temporades. El preu de l'abonament individual és de 49'50 euros, el familiar 82'50 euros i l'entrada puntual d'un dia és de 10 euros i es mantenen els descomptes a majors de 65 anys i pensionistes que gaudeixen d'un descompte del 50% en el preu de carnets i entrades, amb el carnet jove el descompte és del 10% i families a l'atur un 30% de descompte presentant els documents acreditatius.

Una de les novetats d'aquest any és la col·locació d'una escala especial per a millorar l'accessibilitat a l'aigua per a persones amb dificultats de mobilitat i persones grans.
Com cada estiu a la piscina municipal de Sarrià es podran practicar activitats aquàtiques com el curset de natació per a totes les edats, aquagim i Aquazumba.

Foto: Ràdio Sarrià