Noticies

 

Desigual obrirà una botiga a l’Espai Gironès i el König hi duplicarà la seva superfície actual

La firma catalana Desigual obrirà una botiga a l'Espai Gironès i el König ampliarà les seves instal·lacions. L’Espai Gironès, centre gestionat per Multi Spain Management S. A. ha tancat un acord amb Desigual perquè la companyia s’instal.li al Centre Comercial la propera tardor. El nou establiment Desigual estarà situat a la primera planta de l’Espai i ocuparà uns 250 metres quadrats. La marca ha decidit apostar en el seu procés d’expansió per l’Espai Gironès i convertir-lo en un centre innovador i de referència a la zona per la bona trajectòria de les xifres de vendes del centre comercial. 

D'altra banda l’empresa gironina de restauració König ha decidit ampliar les seves instal·lacions, situades també a la primera planta . Les obres permetran gairebé duplicar l’espai de 126 metres quadrats que ocupa actualment. La inauguració del nou establiment de l’empresa de restauració gironina, que ja compta amb 7 restaurants a Girona i 1 a Barcelona, està prevista també per la propera tardor.
L’Espai Gironès és a punt d’arribar a la plena ocupació dels locals que formen part del centre amb el 99’1 % dels establiments en funcionament.
Espai Gironès disposa de 40.000 metres quadrats de superfície distribuïts en dues plantes on hi ha instal·lats operadors líders com Odeón Multicines, Caprabo, Zara, Miró, Drim, H&M, Oysho, Massimo Dutti, Bershka, Pull & Bear o Springfield, entre d’altres. El centre comercial Espai Gironès compta amb 2.500 places d’aparcament gratuït.
Multi Spain Management pertany al grup Multi Corporation, capdavanter en la promoció immobiliària i gestió de centres comercials a Europa i Turquia. A més, el grup té altres empreses subsidiàries dedicades a la gestió d'actius i propietats, inversió i rehabilitació de projectes.