Noticies

 

Recta final del primer Procés Participatiu de Sarrià de Ter amb les votacions que des d'ahir i fins el 20 de maig es poden fer a través de la pàgina web de l'Ajuntament o la nova aplicació que s'ha estrenat fa uns dies i que es pot descarregar gratuïtament des de les plataformes d’Apple (App Store) i Android (Play Store-Google Play). Els ciutadans i ciutadanes de Sarrià majors de 16 anys i empadronats al municipi, també podran votar presencialment si ho prefereixen, el proper dissabte 21 de maig a El Coro i el diumenge 22 de maig al Centre Cívic La Cooperativa.

Els tres projectes finalistes triats del grup A (20.000 euros) fan referència a obres de reforma i millora al Centre Parroquial de Sarrià de Dalt, la coberta i tancament per fer un espai polivalent a la Cooperativa, i la construcció d’una pista polivalent coberta a la zona de darrera del CAP. Els tres Projectes del grup B (50.000 euros) triats fan referència a la millora de tres parcs infantils, la creació d’un espai per a joves i la millora i rehabilitació de dos edificis declarats Bé Cultural Municipal com l’Edifici Masó i la Casa de El Porxo.
És poden consultar els projectes a http://www.sarriadeter.cat/Govern-Obert/Participaci%C3%B3/Processos-participatius  i des d’aquesta mateixa adreça votar, tot i que primer l'usuari s'ha d'identificar per garantir la legalitat del vot tot i que el sistema informàtic garanteix l'anonimat i de les dades del padró municipal.