Noticies

 

El Gran Circ de Nadal de Girona torna amb un espectacle ambientat en l’Orient

L’Orient centrarà la tercera edició del Gran Circ de Nadal de Girona, que tornarà a la ciutat del 25 al 28 de desembre. El Pavelló de Fontajau serà de nou l’escenari d’alguns dels números de circ més prestigiosos de l’àmbit internacional. En aquesta ocació es podran veure dotze atraccions amb trenta artistes procedents de deu països diferents.
La regidora de Dinamització en el Territori de l’Ajuntament de Girona, Eva Palau, ha explicat que des del consistori es dóna suport de nou a aquesta iniciativa. “Hi apostem perquè és cultura i hi apostem per la bona resposta de la nostra ciutadania. Sempre donarem suport a les propostes que aportin qualitat a la nostra ciutat”, 
Durant quatre dies passaran per Girona alguns dels números estrella dels prestigiosos circs estatals de Mongòlia, la Xina, Vietnam i el Kazakhstan. El director del Gran Circ de Nadal de Girona, Genís Matabosch ha destacat que a Girona es veurà un “espectacle únic”, amb artistes com la Troupe Zola, Andrey Katkov o la Troupe Hohhot, i que assegurat que el Circ de Nadal és ja “un emblema que s’identifica amb la cultura gironina”. En la mateixa línia, el diputat de Cultura, Noves Tecnologies, Esport i Benestar de la Diputació de Girona, Albert Piñeira, ha assenyalat que “de mica en mica es va consolidant el segell que identifica el circ amb el Nadal a Girona”.
La presentació de l’aquesta nova edició del Gran Circ de Nadal de Girona s’ha fet aprofitant la proximitat de Girona, Temps de Flors per tal de llançar una campanya promocional amb 5 euros de descompte en la compra d’entrades per assistir al circ el pròxim Nadal.

Foto: Ajuntament de Girona