Noticies

 

El calendari Bombers amb causa 2017, en marxa

Aquest dimecres 4 de maig, s'ha fet la primera sessió fotogràfica de l’edició 2017 del calendari solidari Bombers amb causa. Els escenaris de la sessió fotogràfica han sigut,  el Pont de les Peixeteries Velles de Girona i els protagonistes, dos nens de 2 i 4 anys, de l’Hospital Sant Joan de Déu, acompanyats per operadors de la Sala de Control dels Bombers de la Generalitat a Girona i altres membres del Cos de la Regió d’Emergències de Girona. La sessió fotogràfica ha estat realitzada pel fotògraf  David Julià, que s’ha sumat al projecte solidari i hi col·laborarà de forma totalment altruista. 

Com en edicions anteriors, el calendari solidari 2017 comptarà amb fotografies captades a diferents localitzacions de Catalunya així com d’Andorra. Els protagonistes tornaran a ser els nens i les nenes de l’Hospital Sant Joan de Déu (HSJD) que seran fotografiats amb efectius dels Bombers de la Generalitat, dels Bombers d’Andorra i els Bombers de Barcelona, que tornen a col·laborar amb el projecte.
Per a aquest mes de maig s’han previst també dues fotografies més a Figueres i Ribes de Freser, les quals comptaran també amb la presència de nens i nenes tractats a l’hospital i membres dels Bombers de la Generalitat, i que seran fetes pels fotògrafs gironins Jordi Ribot i Joan Castro.
A principis del passat mes d’abril, el conseller d’Interior, Jordi Jané, va lliurar a l’Hospital Sant Joan de Déu un xec per valor de 60.224€ corresponents als fons recaptats amb les vendes del calendari solidari Bombers amb causa 2016. Com en edicions anteriors, aquests diners seran destinats íntegrament a finançar, per cinquè any consecutiu, la beca Bombers amb causa, que investiga les malalties maternoinfantils.
En les fotografies del calendari els protagonistes són els nens i les nenes de l’Hospital Sant Joan de Déu, així com efectius dels Bombers de la Generalitat, dels Bombers d’Andorra i dels Bombers de Barcelona.