Noticies

 

Vivir del Bolo presenta "Cuento de un hombre que huye" a les Nits del Coro

Vivir del bolo presenta el seu espectacle "Cuento de un hombre que huye" aquest dijous a les Nits del Coro. Cuento de un hombre que huye és la història d'un viatge. Una fugida cap endavant, travessant muntanyes, mars i deserts de diferents països per arribar fins aquell indret tresor, al qual tot ésser humà ha d'arribar, almenys una vegada a la vida. Cuento de un hombr que huye és un conte fet de poemes i cançons. Escrit i narrat per Danilo Facelli, i musicat i cantat per Hugo Martínez a la guitarra i Marina Tomás al clarinet i la veu.
Aquest serà el penúltim espectacle de la 6a temporada de les Nits del Coro, cicle de cafè-teatre que organitza l'Ajuntament de Sarrià, Ona Sarrià i l'Associació Gironina de Teatre que ha creat la Xarxa Gironina de Cafè Teatre, on a més de les Nits del Coro de Sarrià de Ter, s'hi han sumat els municipis de Platja d'Aro (Les nits de teatre del CAF); Vilablareix (Les nits de Can Gruart i la Bisbal de l'Empordà (Les Nits del Barri del Convent).

Les portes de la Cafeteria del Coro de Sarrià de Ter s'obren a les 21 h amb el servei de bar que ofereix les Nits del Coro, on es poden menjar uns "montaditos" prendre una copeta de vi o cava, cervesa artesana o el que us vingui més de gust. A les 21.30 h comença l'espectacle. El preu de l'entrada són 3 euros.